Hurry! Save Up to 50% On Your Purchase | March 2021 X

Upcoming Project (#6614)

80%
US$3000
Goal
4
Backers

A web development project - Motesplatsen Clone

It may have at times happened to you to come across a website like Motesplatsen.se, that you start cherishing the idea of owning such a website right away. And it is widely believed that a website precise enough for your purpose indeed bears the potential to prove itself the vehicle to fame and fortune.

Motesplatsen.se is a popular matrimony website. Motesplatsen.se is currently enjoying a global rank of 608758. På Mötesplatsen.se kan du prova dejting på nätet för singlar. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt.

You're now very close to becoming the rightful owner of the website of your choice. If you intend to back this project (Motesplatsen Clone) by availing the opportunity to participate, please contact our team by filling out the form below. We will send you all necessary details pertaining to this project. Every sponsored project requires at least five backers' participation, meaning effectively that each backer or participant ends up paying only one fifth of the whole project cost.



The process of development can commence either when all the five slots get filled up meeting the targeted project cost, or the preset target is already met by even less than five backers, that is four, three or two participants making part fundings, or just singly by one participant, whichever way the project funding gets completed earlier. In the case where the set price target is funded by a single participant, a discount of 25% will be allowed on the total project cost.

Where there are two, three, four or five participants making the fundings, the funding amount required for each participant will be determined by the project cost divided equally among the number of participants. On reaching the funding target for a particular project, separate invoices will be sent to each participant specifying the requisite amount of funding. The process of development will commence in seven working days from the day the project cost gets fully funded. The completed project files will be delivered to each participant within 30 working days of commencement.

It is nevertheless explicitly stated that as a matter of policy we Do Not design websites identical to any other. We merely design all new websites with similar functionality.

Legal Disclaimer

  1. We don't offer identical copy of Motesplatsen.se.
  2. We don't offer source code of Motesplatsen.se.
  3. We're not (in anyway) associated to Motesplatsen.se.
  4. Our services (website design/ development) are not endorsed by Motesplatsen.se.
  5. This page features information already in public domain.


Send enquiry

1. Is this a ready software solution?

Ans: No, this is a custom development project to be funded by multiple backers.

2. How many backers do you accept for one project?

Ans: Maximum of five backers.

3. How do I pledge?

Ans: You need only to fill out the form below to confirm your participation.

4. When do I pay my contribution?

Ans: On reaching the funding target for a particular project, separate invoices will be sent to each participant specifying the requisite amount of funding.

5. Can I exclusively back a project?

Ans: Yes. In the case where the set price target is funded by a single participant, a discount of 25% will be allowed on the total project cost.

6. So, am I charged only if funding succeeds?

Ans: Yes. If a project isn't successfully funded, no one pays anything.

7. How much can others see about my pledge?

Ans: Nobody other than you will be able to track your participation.

8. What if I want to cancel my pledge?

Ans: You can cancel your pledge anytime before commencement of the project.

9. If the project is funded, how do I get my project files?

Ans: When your project is ready, we'll send you a download link via email. You'll be able to track daily updates during the phase of development.


popular blog posts